Cuco.Cuca (http://lasninesdecasa.blogspot.com)

La transformation est infinie. Après les perruches d’Amérique Latine, les chatons allemands, Cuco Cuca reçoit aujourd’hui un courrier du Brésil et découvre qu’il était ou qu’il est encore une poupée et un poupon. Cuco est donc aussi un genre de poupée, dont à la fin de ce texte on peut découvrir quelques exemplaires.
« El nino es diu Cuco, tant per al nen com per a la nena, i en el catàleg 2009 n’hi havia moltíssims models diferents. Però quan he entrat a donar-li un altre cop d’ull, m’he trobat que per al 2010 només en tenen tres: dos nounats i una amb trenes com la meva. Vaja! Serà cosa de la crisi…


Me’ls han regalat com a nen i nena, però no sé… que jo al que se suposa que és el nen li veig un punt molt femení. La roba amb tantes floretes i papallones no m’acaba de fer el pes (les sabates són dignes del mismíssim Paco Clavel). Així que puc fer dues coses: un parell de cuetes per convertir-lo en una nena amb els cabells curts o anar a la recerca d’un conjunt una mica més sobri. Suposo que triaré la segona opció perquè ja m’he acostumat a pensar que són « la parelleta » i perquè la roba no m’agrada ni per a una nena!!!. Tan mona que va la de les trenes.

Això sí, no es pot negar que són de molt bona qualitat i estan fets amb bons materials perquè pesen bastant, els cabells són preciosos i la roba d’ella té un bon acabat (la d’ell segurament també, però amb el temps només salvaré la jaqueta a ratlles de colors).
Passejant per la web he trobat aquests altres exemples de Cuco:
PUBLICAT

Publié par cucoandcuca

Transgendered and queer activist /Hacker transgender, performer, détourneur(e) des codes, j'interviens dans les espaces publics les Musées et les dancefloors

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :